Polcar Info

30 éve a karosszéria elemek, hőelemek, fényelemek, és sok más sérülékeny alkatrész (úgy mint lengőkarok, tükrök, lengéscsillapítók) értékesítésének specialistái vagyunk. Dinamikusan fejlődik a kopó alkatrészek választéka is. Egy pár éve már autó alkatrészek gyártásával is foglalkozunk. A gyártás többnyire Lengyelországban történik, de nem kizárólag ott.

A Polcar minden tevékenységét saját finanszírozásból végezte, egészen a kezdetektől.

Szíves figyelmébe ajánljuk Polcar múltjáról és jelenéről szóló filmünket.

Raktárunk működése olyan logisztikai megoldásokon alapszik, melyek egyedülállóak Európában, mindez 61000 négyzetméteren, mely elegendő a nagy méretű alkatrészek tárolására.

350 szállítónk közül sokaknak az egyetlen képviselete vagyunk Lengyelországban és Európában.

Fő vezérelvünk az, hogy választási lehetőséget biztosítsunk a vevő számára, különböző kategóriájú és minőségű termékek között, melybe beletartoznak a gyári alkatrészek is, ezáltal más az árazása minden alkatrésznek. Ez az oka annak, hogy rengetek termékcsoportban mi rendelkezünk a legátfogóbb kínálattal a piacon.

Minden alkatrész az 'online gépkocsi alkatrész prezentációban' van kategorizálva minőségnek megfelelően, a Csoportmentességi rendeletben megfogalmazottak szerint 1400/2002 (GVO), melyet 2010-ben a 461/2010 (GVO) váltott le. Ezek a minőségbeli kategóriák érvényesek a kopó alkatrészekre is. Ennek az egyedülálló megoldásnak köszönhetően képesek vagyunk a vevő számára legmegfelelőbb választást kínálni, figyelembe véve a minőséget, árat és a gépkocsi korát.

Az autó alkatrészek terjesztése Európában olyan független területi partnerekkel való együttműködésen alapszik, akik átfogó tudással és tapasztalattal rendelkeznek a helyi piacról.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az alkatrész keresést, kifejlesztettünk egy saját online gépkocsi alkatrész prezentációt, mely folyamatosan frissül az új termékekkel, HQ fényképekkel (melyek saját fotó és DTP stúdiónkban készülnek) és vázlatokkal. E percben 80000 grafikus fájl található az online gépkocsi alkatrész prezentációnkban.

Fényképes prezentáció a Polcar cégtől. A megtekintéshez kattintson ide..

Hozzáadva az összehasonlításhoz
Hozzáadva a kiválsztott alkatrészekhez
A termék már hozzá lett adva
Maximum 4 alkatrészt lehet egyszerre összehasonlítani
Töltés…
Oldal tetejére ugrá

A weboldal Sütiket használ statisztikai okokból és azért, hogy az oldal megfelelően működjön. Több információ. Igen, értem.