Használati útmutató

Általános információk:

A Polcar, mely Warsaw-ban, a Wejnerta utca 19. szám alatt található (irányító szám 02-619), a továbbiakban Polcar, kijelenti, hogy ezt a weboldalt, a továbbiakban Weboldal, a PPH Polcar támogatja, és csak informálódás céljából használható.Használat során, melybe beletartozik az információk letöltése és másolása, a felhasználó elfogadja az alább kifejtett feltételeket.Ezen feltételek elfogadásának hiányában a felhasználó nem használhatja tovább az oldalt.

Logók, illusztrált szöveg, szöveg

Az oldalon grafikus jelek, logók, márkajelzések, információk a termékekkel kapcsolatban és sok más is található, ami a Polcar tulajdonában van, vagy joga van a használatához. Az oldal tartalmazhat márkajeleket külső cégektől is. A felhasználó beleegyezik, hogy nem használja ezeket előzetes írott jóváhagyás nélkül. Összefoglalva, a felhasználónak nem áll jogában, hogy ezeket a márkajeleket felhasználja információs tartalomban, publikálásban, weboldalakon, vagy más formában olyan tartalommal, amely sértheti a Polcar cég jó hírét, termékeit, szolgáltatásait, szerzői tulajdonát vagy más jogát, vagy ellentétben áll a Lengyel törvényekkel, a felhasználó országának törvényeivel vagy a nemzetközi törvényekkel.

Az oldalon nyilvánosságra hozott tartalommal és a szerzői jogokkal kapcsolatos szabályok

A Polcar PPH oldalán található tartalom egésze: a tervezés, az elrendezés, a tartalmak és illusztrációk, a Polcar szerzői tulajdonát képzik, és törvény védi mindezt, az Act of Copyright and related acts, the industrial property laws, press laws and the Act of combating unfair competition törvénykönyvekben megfogalmazottak szerint. Az itt szereplő tartalom nem másolható, és nem használható fel részben, vagy egészben. A grafikus jelek (melyek a logókban szerepelnek), szövegek, fényképek, illusztrációk, hangok, animációk, filmek, és ezek elhelyezése az oldalon, csakúgy mint a katalógusok, prezentációk, vagy bármely más hirdető tartalom és dokumentum, mely az oldalon található, másolása, küldése, feldolgozása, és megváltoztatása reklámozás céljából, valamint ezek megosztása kívülálló személlyel vagy céggel, a Polcar kifejezett engedélye nélkül tilos. Az oldal tartalmazhat szerzői jog által védett fotókat, külső cégektől. A Polcar felhatalmazza a felhasználót, hogy bemutassa az oldalt, és felhasználja az oldal tartalmát, kifejezetten magáncélra, kivétel ezalól, ha a Polcar speciális jogokkal ruházza fel írás terén, vagy ha ezen jogok adottak a Polcar által kibocsátott engedély által, az engedélyben meghatározott tartalommal kapcsolatosan. Ezen felhatalmazás/engedély nem jelent tulajdonjogot a tartalom vagy másolata felett, és a következő tiltások vonatkoznak rá:

  • -A felhasználó köteles információval rendelkezni minden letöltött dokumentum másolatának szerzői jogával kapcsolatban, és minden egyéb, tulajdonos általi fenntartást, melyet a tartalom magába foglal.
  • -A felhasználó nincs felhatalmazva a tartalom megváltoztatására, másolására, bemutatására, továbbítására, vagy bármilyen jellegű felhasználására, amely reklámozás céljára szolgál.
  • -A felhasználó nem továbbíthatja a tartalmat senkinek.

A felhasználó köteles eleget tenni minden további tiltásnak, mely a weboldalon szerepel. Ezek a tiltások változhatnak.

Szoftverek és egyéb tartalmak az oldalon

A programokat és egyéb alkalmazásokat, instrukciókat, tanúsítványokat, fájlokat és mappákat, melyek az oldalon találhatók, törvény védi. A felhasználó tisztában van ezzel, és elfogadja a tényt, hogy ezen programok, fájlok és mappák részei az engedélyben, valamint a felhasználási feltételekben megfogalmazottaknak.

A programok, fájlok és mappák csak azok által a felhasználók által tölthetők le, akik elfogadták az engedélyt és/vagy a felhasználási feltételeket, ha ezek fel lettek terjesztve. A felhasználónak tilos ezen programokat, fájlokat és mappákat terjesztenie, vagy más módon elérhetővé tennie kívülálló félnek, vagy megsértenie bármilyen jogot, amely ezekkel kapcsolatos.

Ki van kötve, hogy a felhasználónak nincs joga ahhoz, hogy módosításokat hajtson végre, leszármaztatott elemeket hozzon létre, lefordítsa, terjessze vagy sértse a kódjait az elérhető programoknak, fájloknak és mappáknak. Ez vonatkozik minden más tartalomra, mely a weboldalon található, és magára a weboldalra is.

Linkek, melyek más weboldalra mutatnak

A weboldal tartalmazhat olyan linkeket, melyek más tulajdonban lévő weboldalakra mutatnak. A Polcar nem ellenőrzi ezen weboldalak, vagy azon található linkek tartalmát, és nem vállal felelősséget az oldalakon megjelenített tartalomért. A linkek a Polcar oldalán nem jelentik azt, hogy a Polcar hozzájárul, szponzorálja, vagy kapcsolatban áll az oldal tulajdonosával (amelyre a link mutat), vagy azt, hogy fel van hatalmazva, hogy használja azon márkajelzéseket, márkákat, logókat vagy szerzői jogokat, melyek azon weboldalon találhatók, amelyre a link mutat.

Limitált felelősség

Minden hatályban lévő törvény szerint a felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy a Polcar nem vonható felelősségre semmiféle kárért, mely az oldal használatából adódhat, vagy abból, hogy az adott időpontban nem tudja használni az oldalt. Ez a szabály érvényesül abban az esetben is, ha e-mail érkezik a felhasználótól, vagy a Polcar küld e-mailt a felhasználónak. A limitált felelősség érvényes a lehetséges hibákra, megszakításokra, számítógépes vírusokra és adatvesztésre is. A Polcar nem vállal felelősséget az anyagi kárért, amely a fent említett szituációkból adódhat.

A felhasználó felelőssége

Minden, a weboldal felhasználásával kapcsolatos felelősség a felhasználót terheli. Ha a felhasználó szándékosan rongálja a weboldal működését vagy a rendszert, mely lehetővé teszi az információ eljutását más felhasználókhoz, köteles megtéríteni a kárt, melyet a tevékenységével előidézett.

Változások és hibák a weboldalon

A Polcar erre irányuló tevékenységének ellenére előfordulhat az oldalon pontatlanság, hiba vagy hiányosság. A Polcar nem garantálja a feltűntetett tartalom pontosságát és teljességét és bármikor jogában áll értesítés nélkül javítani/megváltoztatni a weboldalt, annak tartalmát, információit, programjait és szolgáltatásait.

A Polcar bármikor megváltoztathatja, felfüggesztheti, megszakíthatja a jelenlegi oldal bármely részét. A Polcar bármikor visszavonhatja az engedélyt vagy jogot, melyet a fent említettek garantáltak. Ebben az esetben a felhasználó köteles azonnal megsemmisíteni minden addig letöltött tartalmat.

A hatályos törvények

Minden fent említett jog és tiltás a Lengyel törvények értelmében fogalmazódott meg. Függetlenül az esetleges különbségektől a lengyel és a felhasználó országára vonatkozó törvények között, annak érdekében, hogy tisztázzuk a vitákat, melyek az oldal felhasználásával kapcsolatosak, ezen jogi viták a hatályos lengyel törvények szerint lesznek értékelve.

Hozzáadva az összehasonlításhoz
Hozzáadva a kiválsztott alkatrészekhez
A termék már hozzá lett adva
Maximum 4 alkatrészt lehet egyszerre összehasonlítani
Töltés…
Oldal tetejére ugrá

A weboldal Sütiket használ statisztikai okokból és azért, hogy az oldal megfelelően működjön. Több információ. Igen, értem.